ΥΛΙΚΑ
(μετράμε πάντα με την ίδια κούπα )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μέσα σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ζάχαρη.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι, το λάδι και ανακατεύουμε καλά.
Ζυμώνουμε τη ζύμη καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά.
Έπειτα χωρίζουμε τη ζύμη σε δυο κομμάτια και τα ανοίγουμε σε ταψί όπως τη λαγάνα.
Κάνουμε μικρές λακουβίτσες με τα δάχτυλα μας και βάζουμε από πάνω συνήθως αλάτι χοντρό και αρωματικά βότανα όπως δεντρολίβανο και ρίγανη( Βάζουμε ελιές, τυρί κ.τ.λ ).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου για 20 – 25 λεπτά σε πάνω κάτω αντιστάσεις.